Gratis verzending boven 50 euro binnen Nederland
Speciaal voor jou gemaakt in Nederland!

FAQ

Versturen jullie ook naar België en Duitsland?
Ja, wij versturen ook naar België en Duitsland. Als je wilt bestellen en je woont in België of Duitsland gelden andere verzendtarieven. Deze kun je zien tijdens het invoeren van uw adres in de winkelwagen.

Hoe worden de verzendkosten berekend?
Verzenden kan al vanaf €1,95 of zelfs gratis. Voor meer informatie over verzendkosten kun je onze pagina over verzending bekijken.

Ik heb na het bestellen en betalen geen bevestigingse-mail ontvangen, wat nu?
Het komt voor dat de email te vinden is in jouw “junk” of “reclame” mailbox. Dit is afhankelijk van uw email account instellingen. Soms kan het ook enkele uren duren voordat je de email ontvangt.

Wanneer ontvang ik mijn track & trace nummer?
Nadat wij het pakket gereed hebben staan, ontvang je een e-mail met alle informatie om jouw pakket te volgen. Tenzij je pakketje wordt verstuurd via een brievenbuspakket. Je krijgt in dat geval geen Track & Trace nummer, maar wel een melding als de bestelling vanuit ons verzonden is. Binnen enkele werkdagen zal je bestelling dan terug te vinden zijn in de brievenbus.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Jouw bestelling wordt verpakt en verstuurd als de betaling is ontvangen. Wij streven er naar om dit binnen één werkdag te realiseren, met een uitloop van twee werkdagen. Je ontvangt hierover altijd een bevestiging per e-mail.

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?
Briefpost: in 24 uur na aflevering bij PostNL (95%).
Pakketpost: in 24 uur na aflevering bij PostNL (95%).

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen na de beschreven verzendtermijnen.
Bij briefpost adviseren wij om dan nog even te wachten. 5% van de PostNL-briefpost komt niet binnen het voorgeschreven termijn aan. Mocht het erg lang gaan duren, kunt je altijd even contact met ons opnemen via [email protected].

Kan ik korting krijgen?
Als je meerdere artikelen bestelt krijg je automatisch korting.

Ik heb via directe bankoverschrijvingen betaald, maar nog geen bevestiging ontvangen.
Bankbetalingen worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt. In het weekend vinden er doorgaans geen overschrijvingen plaats.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Mijn vraag staat hier niet tussen!
Neem snel contact met ons op via [email protected]