Gratis verzending boven 50 euro binnen Nederland
Speciaal voor jou gemaakt in Nederland!

Welkom bij NAAMPATCH.NL!

Dé website voor jouw eigen unieke patches!

NAAMPATCH.NL is er voor iedereen: voor avontuurlijke liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals paintball, airsoft of mountainbiken, maar zeker ook voor enthousiaste diereneigenaren en fanatieke reizigers.

 

JIJ STAAT VOOROP

Jij, als klant, staat bij ons voorop. We hebben met grote zorg onze webshop en customizer ontworpen, leggen extra veel focus op de afwerking van onze producten en steken veel tijd in onze klantenservice. Op deze manier hopen we het jou op zo’n gemakkelijke en fijne manier verder te helpen.

Heb je vragen over ons bedrijf, over onze producten of over een bestelling, misschien kunnen de volgende pagina’s je verder helpen:

Heb je op deze pagina’s geen antwoord kunnen vinden? Neem dan direct contact met ons op:

Whatsapp: 06 42 63 45 90

E: [email protected]

 

Het ontstaan van NAAMPATCH.nl
Met trots maken we al meer dan 10 jaar professionele patches en naamlinten voor bedrijven, verenigingen, (sport)clubs, overheidsinstanties en veel meer. Van CliniClowns tot CrossFit. Van brandweer tot aan Youtubers. Omdat steeds meer gewone mensen ook graag een eigen patch willen hebben zijn we NAAMPATCH.nl begonnen.

Met onze speciale online patch-generator kan nu iedereen zijn eigen patch ontwerpen. En wij gaan ze voor je maken!

Kwaliteit
Elke patch of naamlint krijgt bij ons bijzondere aandacht. Kwaliteit staat altijd bovenaan. Voor het digitaal ontwerpen van je patch gebruiken we de beste en nieuwste software. Onze professionele studio heeft de meest precieze machines. Ook onze garen en stoffen zijn speciaal geselecteerd om het beste resultaat te krijgen. Betreft het klittenband voor de achterkant kiezen we alleen voor A-kwaliteit Heavy Duty DynaLok.

Het proces van je patch
Het proces van je naampatch is 50% machinaal en 50% handwerk. Het ambachtelijke handwerk staat garant voor de unieke kwaliteit in de afwerking van je patch. Dit werkt is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een bijzondere techniek die groeit in perfectie door jaren lange ervaring.

In contact met de klant
Het machine- en handwerk vindt plaats in ons studio in Nederland. Hierdoor zijn we makkelijk en snel bereikbaar. En kunnen iedereen voorzien van de beste service.